avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Refacere expertiza
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Refacere expertiza

daca la expertiza nu sant multumita de cum s-au impartit loturile,avocatul meu poate depune o cerere prin care se solicita o alta expertiza?si evaluarea terenului e foarte mare.se poate cere un alt expert?multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:54, 16 Septembrie 2013
Expertul, evalueaza pretul terenului functie de zona si functie de destinatie: teren agricol sau construibil.
Pretul de plecare este functie de grila notariala.
Depuneti obiectii si consultativa cu avocatul pentru urmatorii pasi.
Diferenta de onorariu pentru prima expertiza o platiti daca exista o hatarare a instantei de judecata in acest sens, care a aprobat decontul de cheltuieli al expertului depus o data cu raportul de expertiza.
De regula, instnata aproba aceasta diferenta de onorariu, dupa ce expertul depune raspunsul la observatiile formulate de parti la raportul de expertiza tehnica judiciara.
Daca instanta va aproba contraexpertiza, pentru aceasta se va fixa un alt onorariu provizoriu pe care trebuie sa il platiti in 5 zile de la incredintare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nepronunțare asupra onorariului viculean viculean Am efectuat o expertiza pentru care s-a aprobat onorariul de 1000 lei. Apoi s-a cerut un supliment de expertiză (deși s-a formulat ca obiecțiuni, ... (vezi toată discuția)
Taxe expertize florescu58 florescu58 Doresc sa aflu , daca taxele pentru expertize ( contabila , auto , imobiliara , valoarea unui teren ) in cazul partajului sunt fixe sau difera in functie de ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni expertiza robin2014 robin2014 In incheierea interlocutorie instanta a numit experri contabil, topo si constructii. Expertul topo a facut expertiza si a evaluat terenurile consilierul meu ... (vezi toată discuția)