la raportul de expertiza s-a depus o schita parcelara modificata fata de cea eliberata de OCPI
zona de litigiu este reprezentata pe 2 planuri parcelare, un sfert pe una si separat teri sfertui pe alta
reprezentarea s-a focut asa fiinca terenul este oblic pe 2 locatii, adica este pe hotarul a 2 locatii( ca naiba)
prin alaturarea celor 2 planuri reiese intrega parcela a proprietatii mele
expertul prln alaturara a facut sa rezulte in zona de litigiu 5 parcele in loc de 4 pri alaturarea de 2 ori a unei parcele delimitate, ascunzand nr parcelei ajutandu-se si si de niste linii trasate de el si apoi a mai adaugat -o alaturat inca odata,
stramutand proprietatea mea de pe parcela normala pe o parcela mai mica
judecatorului ii e greu sa inteleaga de ce este asa desi
am depus ca proba de comparatie schite cu stampila OCPI, dar trebuind planuril e alaturate este loc ca expertul sa-si faca jocul
schitele depuse de expert sunt trunchiate nu arata toate punctele masurate si au pe ele stampila ARHIVA si nu stampila institutiei OCPI, iar rap de exp nu este avizat de OCPI conf legii 7/1996( cred)
cum sa fac?
Solicitaţi printr-o cerere înaintată instanţei, până la primul termen, ca raportul de expertiză să fie avizat de către OCPI, conform Ordin nr. 1882/C/1.044.364/2011. A existat anterior şi Ordin . 108/2010 în acelaşi sens.
Avizarea expertizei de către OCPI se face la dispoziţia judecătorului, dacă acesta va admite cererea d-voastră.