avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen legal de rezolvare a unei decizii de primire a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen legal de rezolvare a unei decizii de primire a unor drepturi banesti rezultate in urma corectarii inedicelui de pensionare

Buna ziua ,,in data de 30-07-2013 am primit o decizie de la casa judeteana de pensii prin care eram instiintat ,ca in urma unei ordonante mi sa recalculat valoarea punctului de pensie ,si urmeaza sa primesc diferenta din ianuarie 2013...acest fapt nu sa concretizat nici in cursul acestei luni ..va rog daca se paote care este termenul legal de rezolvare si cum pot intra in posesia sumei restante ..... va multumesc

Alte discuții în legătură

Corectia punctului de pensie liviumandric liviumandric M-am pensionat in 17.07.2012 decizia de pensionare nr.185247 cu punctul de pensie calculat de 1.93411 si valoarea punctului de 732,80. In 01.03.2013 ... (vezi toată discuția)
Sume restante pensie doina-dobrescu doina-dobrescu In urma VRS-lui in luna ianuaria am primit trei decizii de pensie care trebuiau calculate incepand din : 1. 09.04.2015, 2. 01.12.2015, 3 .01.01.2018 In ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in urma unei hotarari judecatoresti privind indicele ... eugarizan eugarizan Buna ziua In urma unei Hotarari judecatoresti privind Indicele de corectie , Casa de Pensii odata cu emiterea deciziei este obligata sau nu sa emita si ... (vezi toată discuția)