avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren vandut arendasului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren vandut arendasului

Buna ziua. anul acesta in luna iunie am vandut un teren aflat in arenda, arendasului. intrebarea mea este dacamai am dreptul la cota parte din recolta pe anul 2012-2013? va multumesc
Cel mai recent răspuns: khrik_1977 , utilizator 10:52, 16 Septembrie 2013
Binenteles ca - DA.= pentru 2012/2013
multumesc pentru raspuns
buna ziua. revin.am vorbit cu firma respectiva si au spus ca din moment ce le-am vandut terenul nu mai am nici un drept pe produsela ce s-au semanat in toamna 2012. mai pot face ceva? exista vreun articol de lege ceva care sa stipuleze acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi din contract de arendã cioarec carmen cioarec carmen Până în luna mai anul acesta am avut un contract de arendă pentru 2 ha teren arabil.În luna mai contractul a încetat deoarece arendaşul a cumpărat ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol Elenaalexandra87 Elenaalexandra87 Buna ziua, Un contract de arenda valabil este anulat de la sine daca se schimba proprietarul pământului? Acel pământ a fost cumpărat acum de o altă ... (vezi toată discuția)
Arenda Dumies Dumies Am vandut un teren deja cultivat si nu am stipulat acest lucru in contractul notarial. Cultivarea terenului a fost facuta de catre o alta persoana decat ceea ... (vezi toată discuția)