avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Taxe C.C.J.
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Taxe C.C.J.

Va rog sa-mi spuneti care sunt taxele de inscriere in colegiul Consilierilor Juridici din judetul dvs. si cotizatia lunara.
Rog seriozitate.
dar tigarile sunt un lux pe care ai chef sa ti-l permiti ca muncesti atat . Dar CCJ ul ce face sa merite banii astia?Nimic.Vrea doar banii altora care muncesc din greu chiar daca au salarii mai rasarite.
hargita
taxa inscriere 60 euro
cotizatie 200.000 /luna.
cam mult pt cineva cu salariul minim pe economie.
chiar si asa, daca AR EXISTA ANUMITE BENEFICII dupa toata chestia asta ar fi ok, dar altfel........
cei din "conducerea colegiului" spun ca se incearca.
si pana sa se faca ceva .............
chiar as putea sa fac altceva cu 600.000.
si cica se mai calculeaza si dobanzi daca nu platesti la timp.
Corect ar fi Harghita
Eu cred ca o cotizatie de 100.000 lei /luna ar fi suficient.
La Cluj e 150.000 cotizatia lunara si 3.500.000 taxa de aderare.
Florina

Alte discuții în legătură

Indrumatori stagiu consilieri juridici Iulian81 Iulian81 De unde sa-si gaseasca consilierii stagiari indrumatori si mai ales cum sa respecte Statutul profesiei de avocat daca ei sunt cam cu totul alt ceva... ? Adica ... (vezi toată discuția)
Statutul profesiei de consilier juridic alx alx institutia in cadrul careia sunt angajata a primit un mail cu o adresa a Ministerului Justitei. pe scurt prin acest mail ni se transmite pe diverse ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv dragi colegi consilieri juridici, care doriti sa intrati in avocatura si sunteti definitivi, am o intrebare pentru voi: cum ati dat examenul de definitivat? ... (vezi toată discuția)