avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Taxe C.C.J.
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Taxe C.C.J.

Va rog sa-mi spuneti care sunt taxele de inscriere in colegiul Consilierilor Juridici din judetul dvs. si cotizatia lunara.
Rog seriozitate.
Ce spuneti dragilor colegi din judete ... Eu, în Bucureşti, plătesc 1 500 000 taxă semestrială, 1 500 000 înscriere, la care se adaugă şi robă - 1 500 000, stampilă 870 000, si ca să pună capac .... îmi fac înscrierea în decembrie (nu mai tin minte exact dar după 15) si plătesc taxă şi pe 2004 - 1 500 000, chiar dacă nu am avut nici o lună de profesare după înscriere!!! Ce spuneti? Vă mai plângeti? Eu cred că dintr-un salariu de 3 500 000 ... e cam greu sa achiti aceste taxe. Asta e!
Cine va obliga sa va inscrieti in aceste colegii colectoare de taxe. Cine va obliga sa nu va exercitati meseria? Un statut pe care autoritatile il considera un act ineficient si nelegal.
CCj Bucuresti chiar intrece masura cu taxele impuse membrilor. Sunt tare curios ce salarii si-au acordat intre ei.
Deocamdata este singura asociatie care are publicat un statut al profesiei si are o organizare la nivel national.
Adica fiecare asociatie poate avea un statut propriu al profesiei???
Prahova
Inscriere 150.000
cotizatie 80.000/luna
Beneficii? Mute. Sunt foarte incantata de Colegiul Prahova. In fiecare luna se tine o sedinta de formare profesionala, avem ocazia sa discutam cu judecatori, procurori, reprezentanti ai diverselor ministere, etc. Se discuta prevederi legale, eventuale proiecte. Facem schimb de opinii si impartasim din experiente mai mult sau mai putin placute. E super!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indrumatori stagiu consilieri juridici Iulian81 Iulian81 De unde sa-si gaseasca consilierii stagiari indrumatori si mai ales cum sa respecte Statutul profesiei de avocat daca ei sunt cam cu totul alt ceva... ? Adica ... (vezi toată discuția)
Statutul profesiei de consilier juridic alx alx institutia in cadrul careia sunt angajata a primit un mail cu o adresa a Ministerului Justitei. pe scurt prin acest mail ni se transmite pe diverse ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv dragi colegi consilieri juridici, care doriti sa intrati in avocatura si sunteti definitivi, am o intrebare pentru voi: cum ati dat examenul de definitivat? ... (vezi toată discuția)