In urma depunerii unei cereri de incuviintare silita printr-un executor judecatoresc, a fost anulata cererea de incuv. a exec.sil. Am aflat ca instanta a cerut executorului sa "completeze cererea de chemare in judecata, conform art.194, lit.a) si b)din Cod prod.civ."(???????) Executorul a comunicat instantei faptul ca nu s-a depus o cerere de chemare in judecata, ci o cerere de incuviintare a executarii silite, conform art. 665(1),Cod proc. civ., motivand faptul ca au fost indeplinite toate elementele prevazute de art.656(1), 665(1),664(1), C.p.c. Cu toate acestea, instanta a anulat cererea. In acest caz, executorul ar trebui sa depuna o cerere de reexaminare anulare cerere sau creditorul poate ataca cu apel incheierea in termen de 5 zile de la comunicarea acesteia? Mentionez faptul ca nu am primit inca incheierea prin care a fost anulata cererea, dar as dori sa stiu ce posibilitati exista in aceasta speta? Va multumesc
In cazul unei noi cereri complete e posibil ca instanta sa invoce exceptia autoritatii de lucru judecat. in acest caz, n-ar fi mai bine sa depun o cerere de reexaminare? Multumesc