Am depus o cerere la o banca unde am cardul de salarii,de a mi se pune la dispozitie un contract care prevede 2 asigurari (de spitalizare si in caz de furt documente)optionale si serviciul online banking semnat de mine cica din 2009(eu nu-mi amintesc sa fi semnat asa ceva mai ales ca mi se explica ca sunt cumva inactive-serviciul online banking).Acum as dori sa stiu care este termenul legal in care banca trebuie sa imi ofere un raspuns la acea cerere inregistrata a mea(am solicitat in cerere sa mi se puna lka dispozitie acel contract cu semnatura mea)si ce pot face daca nu mi se da nici un raspuns?
va multumesc!
Multumesc frumos,insa vreau sa mai intreb daca exista si o lege de care ma pot folosi,plus ca eu stiiam ceva de 30 de zile la institutii bugetare nu la banci care sunt S.A.
Bineinteles ca nu e autoritate sau institutie publica si deloc obligata sa va dea un raspuns in termen de 30 de zile. Insistati pentru un raspuns, vedeti ca in contract va scrie in cat timp maxim veti primi raspuns la solicitari.