avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Informatie - termen raspuns solicitare catre banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Informatie - termen raspuns solicitare catre banca

Am depus o cerere la o banca unde am cardul de salarii,de a mi se pune la dispozitie un contract care prevede 2 asigurari (de spitalizare si in caz de furt documente)optionale si serviciul online banking semnat de mine cica din 2009(eu nu-mi amintesc sa fi semnat asa ceva mai ales ca mi se explica ca sunt cumva inactive-serviciul online banking).Acum as dori sa stiu care este termenul legal in care banca trebuie sa imi ofere un raspuns la acea cerere inregistrata a mea(am solicitat in cerere sa mi se puna lka dispozitie acel contract cu semnatura mea)si ce pot face daca nu mi se da nici un raspuns?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:23, 15 Septembrie 2013
Termenul general de raspuns la petetii este de 30 de zile lucratoare
Pentru situatii complexe ,se poate prelungi termenul cu inca 15 zile
Multumesc frumos,insa vreau sa mai intreb daca exista si o lege de care ma pot folosi,plus ca eu stiiam ceva de 30 de zile la institutii bugetare nu la banci care sunt S.A.
Bineinteles ca nu e autoritate sau institutie publica si deloc obligata sa va dea un raspuns in termen de 30 de zile. Insistati pentru un raspuns, vedeti ca in contract va scrie in cat timp maxim veti primi raspuns la solicitari.
Ultima modificare: Duminică, 15 Septembrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am solicitat bancii serviciu gratuit si m-am ales cu bonus: serviciu platit fara ca ei sa considere necesare precizari in acest sens floddy4us floddy4us Va salut, Prezint succint situatia si apoi detaliez. Am Card de credit pentru care am solicitat activarea serviciului de internet banking oferit gratuit ... (vezi toată discuția)
Card bancar.taxe aberante Victor90 Victor90 Am achizitionat un card de la [editat] acum 2 ani pentru care am platit 20 ron pentru emiterea cardului (la alte banci nu era aceasta taxa ).Cei de la banca au ... (vezi toată discuția)
Inchiderea contului bancar danielaciochir danielaciochir Buna ziua in urma cu 3 saptamani am deschis un cont la banca raifeissen si peste o saptamana am fost la banca sa inchid contul ca nu mi a mai trebuit banca imi ... (vezi toată discuția)