avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Instiintare firma de recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Instiintare firma de recuperari

Buna ziua.Am si eu o problema cu care ma confrunt si sincer nu stiu cum sa procedez.In urma cu un an,am facut un abonament la cosmote pe numele meu,pentru o alta persoana.Eu fiind plecata din tara nu am fost la curent cu ceea ce se intampla iar acum cand m-am intors am primit instiintare de la o firma de recuperari precum ca am de plata 3000 lei,bani care au rezultat din neplata telefonului achizitionat si a abonamentului.Persoana pentru care am facut abonamentul nu este de gasit.Cum procedez?Va trebui sa platesc,dar se poate face si in rate,deoarece nu am banii disponibili in acest moment ?!?
Cel mai recent răspuns: epigonii1 , utilizator 13:31, 14 Septembrie 2013
Luati legatura cu cei de la care ati primit Somatia de plata si ajungeti la o intelegere in sensul semnarii unui acord de plata in rate a debitului.
Am inteles.Daca se poate rezolva si pe aceasta cale este perfect.Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fimele legale de recuparatori.rog raspuns ponturi ponturi am un debit la fima cosmote pt neefectuarea platii telefonului mobil , in mai anul curnt am primit ultima factura emisa in valoare de 300 ron iar acum in ... (vezi toată discuția)
Datorie cesionata catre societate recuperari creante delia0286 delia0286 acum cativa ani(in 2006,2007 nu retin exact)am avut 2 abonamente concomitente la [FURNIZOR] incheiate pt o perioada de 2 ani.dupa aproximativ 1 an nu am mai ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit- cedat unei firme de recuperari creante DragosTatu DragosTatu Buna ziua.Am facut un credit de nevoi si anu trecut am plecat din tara iar sotia a ramas cu ratele in urma pentru 2 sau 3 luni ( dabea acum m-am intors si ... (vezi toată discuția)