avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie la asociatie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie la asociatie

buna ziua sunt dat in judecata pentru datorii la asociatie , ce se mai poate face ? bani nu am sunt somer. mai sunt sanse sa ramanem in casa ? va multumes
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:28, 14 Septembrie 2013
Ce datorie aveti?
17 000 lei din care 5 200 penalizari , multumesc
Sunteti in pericol sa vi se vanda casa daca nu aveti alte bunuri.
Cel mai bine ar fi sa luati legatura cu cei de la asociatie sa incheiati o intelegere prin care sa achitati esalonat datoria, eventual sa va mai ierte din penalizari.
sunt somer , am 2 copii si nu avem nici un venit. suntem disperati
Inteleg, treceti printr-o perioada foarte grea, dar daca nu actionati intr-un fel sau altul veti ramane fara casa.
Si cei de la asociatie sunt presati de furnizorii de utilitati sa achite facturile.
Deci fie vindeti si va cumparati un imobil la curte, fie va imprumutati sau faceti rost in alt fel de bani cu care sa achitati intretinerea.

Alte discuții în legătură

Incasare datorii viorica2012 viorica2012 Buna ziua, V-as ruga sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1. figurez la Asociatia de proprietari cu debite si penalitati. As vrea sa platesc mai ... (vezi toată discuția)
Somatie executare top factoring de la executor judecatoresc lion06lion lion06lion Am primit o somatie de la un Executor judecatoresc in care se precizeaza ca daca nu achit in 48 de ore suma de 3500lei in contul Topfactoring va fi demarata ... (vezi toată discuția)
Conventie de inlesnire la plata a datoriilor sisoxy sisoxy Buna ziua, Am si eu urmatoare problema: unul dintre furnizorii asociatiei de proprietari, la care avem datorii de la fostul administrator impotriva caruia ... (vezi toată discuția)