avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenajare exterior
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenajare exterior

buna ziua. de curand mi-am pus deasupra geamurilor un fel de acoperis. aveam nevoie pt ca , locuind la parter, mi se murdareau frecvent geamurile de la apa scursa de la rufele celor de la etaj, cu pamant de flori s.a. in plus toata apa de ploaie se scurgea exact pe peretele si pe geamurile mele, am avut si ceva probleme cu mucegaiul din cauza asta.
problema e ca am vecini foarte "simpatici", de generatie veche, care sunt pusi pe facut reclamatii din orice. exista vreo lege care sa nu imi dea voie sa fac genul asta de amenajare?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ramona_30 , utilizator 18:33, 14 Septembrie 2013
Legea nr 230/2007 precizeaza ca schimbarea destinatiei /aspectului partii comune se poate realiza numai cu acordul asociatiei de proprietari
acesta il am. multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari, spatiu primarie nefolosit la parter amyclau amyclau Buna seara. Stiu ca atunci cand la ultimul etaj al unui bloc se izoleaza din cauza ca ploua in casa etc. toti proprietarii din blocul respectiv contribuie la ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune GherghinaP GherghinaP Buna ziua, Cum se imparte, la iesirea din indiviziune terenul amplasat sub o cladire (parter + etaj) in care locuiesc 2 proprietari in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii cristinavan cristinavan Sunt amenintata de proprietara unui apartament situat la demisol in blocul in care m-am mutat de curand ca ma va da in judecata pentru ca imi spal zilnic ... (vezi toată discuția)