avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare spor de periclitate!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare spor de periclitate!

Sora mea este asistenta medicala responsabila cu instrumentarul la sala de operatii, sectia chirurgie, dintr-un spital municipal. Avea de cativa ani un "spor de periclitate" de 50 % din salariu. In urma cu o luna pe fluturasul de salariu acest spor a aparut cu denumirea de "spor de incordare psihica" iar zilele trecute a primit prin posta un act aditional la contractul de munca in care se spune ca , de comun acord, ea si cunducerea spitalului au fost de acord sa se modifice acest spor la 25% si i se cere sa semneze acest act. Este legal acest act? Ea si colegele ei aflate in aceeasi situatie nu au fost consultate sau anuntate pana cum despre aceata modificare. Au refuzat sa semneze si vor sa isi angajeze un avocat pentru a se stabili daca e corect sa se modifice acest spor. D-voastra ce parere aveti?

Alte discuții în legătură

Legea 304/2008 atlantiana atlantiana Am aflat de curand de existenta Legii 304/2008 (M.Of. nr.848/17 decembrie 2008) si am citit-o. Am vazut ca prevede un spor de incordare psihica de 25% pentru ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu asistent medical principal cu pl si vechime 25% ciucurlenuta ciucurlenuta Sunt asistent medical din 1989. Lucrez in acelasi spital municipal de atunci in sectie cu paturi. Au fost o serie de modificari salariale dar acum as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Salarizare personal sanitar Monica H. Monica H. Buna ziua, M ar interesa ce act normativ stabileste modul de salarizare al personalului sanitar din sectiile de paleatie din spitale? multumesc. (vezi toată discuția)