Sunt asistent medical din 1989. Lucrez in acelasi spital municipal de atunci in sectie cu paturi. Au fost o serie de modificari salariale dar acum as vrea sa stiu cum se calculeaza corect salariu. Mi s-a spus ca maximul grilei pt. as. med. pr. cu pl este 1065 ( asa sunt incadrata). La acesta se adauga spor vechime 25%, preventia 11%, 7% indemnizatie conducere ( sunt as. sef) si 133-val. as. med. dupa grad spital ( gr.3). De aici rezulta incadrare = 1656 lei. Ce nu inteleg este faptul ca orele de sambata si duminica, sporul de sectie ( pediatrie 15 %) cat si sporul de tura 15% (5zile dimineata, 5 zile dupa masa si 5 zile noapte lunar) se aplica la 1065 si nu la 1656. As vrea sa stiu daca asa este corect sau nu. In acelasi timp m-ar interesa daca colegele care au doar 5 ani vechime si nu au gr. principal este corect sa fie incadrate la sal. din grila de 800 lei in timp ce sal. minim pe economie este acum de 900 lei?
Salarizare 2011
mariuca27
Buna ziua. Am o intrebare la dvs. despre cum se face calculul unui salariu pentru o peroana care a avut contractul de munca suspendat pentru cresterea ... (vezi toată discuția)