avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA pet shop
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA pet shop

as dori sa stiu toti pasii pentru deschiderea unui pet shop la tara pe persoana fizica autorizata PFA,cine ma poate ajuta,va rog,multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:14, 14 Septembrie 2013
Pentru aceasta activitate aveti nevoie de codul caen 4776 comert cu amanuntul al florilor, plantelor si semintelor, comert cu amanuntul al animalelor de companie si a hranei pentru acestea, in magazine specializate.
Mai intai mergeti la registrul comertului pentru a va inregistra ca pfa apoi, dupa ce primiti decizia de inregistrare, la administratia financiara unde veti completa declaratia 070 si 220 cu venitul estimat pe acest an. Pentru inceput nu va veti inregistra ca platitor de tva.
Alte informatii puteti citi la adresa www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen gresit, sau nu ? Vetran Vetran Buna ziua, Am infiintat o firma cu obiect princpial de activitate CAEN [b]4773[/b] ( Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl  ileana george ileana george Vreau sa deschid un magazin cu profil Comercializare produse fitosanitare , seminte , plante , pomi si alte marfuri industriale . As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Cod caen - comert cu animale si pasari Violori Violori Buna ziua, ma ajutati va rog sa identific codul caen pentru comertul cu amanuntul al animalelor si in special pasarilor? Multumesc! (vezi toată discuția)