avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Art. 456 alin. 3 Noul cod de procedura penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Art. 456 alin. 3 Noul cod de procedura penala

inscrisuri certificate pentru conformitate cu originalul.Daca detin o copie a unui inscris al carui original nu a fost emis de mine, este necesar ca certificarea pentru conformitate cu originalul sa fie facuta de emitentul originalului sau o pot face eu in calitate de detinator al copiei pentru a indeplini conditia de admisibilitate a cererii de revizuire ?

Alte discuții în legătură

Urgent-recurs diferenta taxa prima inmatriculare-poluare cola cola am introdus o actiune la instanta de contencios administrativ prin care am solicitat restituirea diferentei dintre taxa de prima inmatriculare si cea de ... (vezi toată discuția)
Cum se fac conforme cu originalul inscrisurile depuse la cererea de chemare de judecata iolanda15 iolanda15 Va rog sa ma lamuriti cum sa procedez pentru certificarea conform cu originalul a inscrisurilor depuse in copie xerox odata cu cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
A certifica pentru conformitate cu originalul, sub sanctiunea anularii cererii, inscrisurile depuse in sustinerea acesteia addi68 addi68 Am un dosar la instanta de contencios administrativ pentru contestare eliberare din functie. Am primit o comunicare din partea instantei sa ma prezint in ... (vezi toată discuția)