avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Licenta calculator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Licenta calculator

Salut tuturor, am o mare dilema, un prieten are un bar, are un laptop mic cu licenta windows xp lipita pe spatele lui, laptop-ul este cumparat la mana a 2a, nu are factura, a venit control si i-a zis ca le trebuie factura la laptop, mai exact la licentele pentru windows xp sp3 si microsoft office 2003, daca asa l-a cumparat si l-a folosit si nu a stiut acum, cica ii face dosar sau ceva de genul. daca sterge tot si pune linux si alte programe free, mai risca ceva? astept o parere, ceva.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
florin1989, utilizator
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 22:10, 14 Septembrie 2013
se poate folosi Linux, soft ce nu necesită licență, precum și alte programe etc ce nu necesită licență.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licente programe si software titus_steel titus_steel Buna ziua , doresc sa infintez un srl , si vreau sa stiu pentru ce programe sunt obligat sa am licenta in afara de windows ? Gen abobe flash player , abobe ... (vezi toată discuția)
Licenta windows ContSters138151 ContSters138151 Buna seara, Un magazin la inceput de drum care se ocupa cu comercializarea obiectelor de papetarie, doreste sa aduca un calculator si sa se ocupe de listat ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea de software sh manea_andrei manea_andrei Buna ziua! As vrea sa stiu daca este legal sa cumpar software(jocuri, Office, Windows) la mana a 2a.Daca da in ce conditii. Multumesc! (vezi toată discuția)