avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce trebuie sa fac pentru a obtine un document pe care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce trebuie sa fac pentru a obtine un document pe care nu-l detin decat in copie?

Va adresez rugamintea sa-mi spuneti ce demersuri trebuie sa fac pentru a obtine in original (sau copie legalizata - nu stiu care este denumirea in acest caz) un proces verbal de punere in posesie pentru o suprafata de padure care apartine de primaria Stefanesti? Procesul verbal este pe numele tatalui meu, care a decedat in urma cu doua luni, si nu am decat copie xerox de pe acest act. Am nevoie de un document in original pentru a incheia contract de paza cu Romsilva si pentru alte demersuri legale si nu stiu de unde il pot obtine. De asemenea, va rog mult sa-mi spuneti cat timp dureaza procedura de eliberare a unui astfel de document. Va multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: alex68 , utilizator 01:22, 15 Septembrie 2013
In situatia in care titular al PV era tatal dvs,actualmente decedat,eventuale demersuri pot fi desfasurate numai de catre persoane care fac dovada cu documente autentificate ca sunt mostenitori ai defunctului,al carui document se solicita
Va multumesc pentru intentia de a-mi raspunde, dar NU aceasta era intrebarea. Sunt unic mostenitor. Vroiam sa stiu unde trebuie sa ma adresez si cat dureaza un astfel de demers. Asadar, rugamintea mea este ca, in masura posibilului, sa-mi raspunda cineva care poate sa ma lamureasca la ceea ce am intrebat. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este valabil un proces verbal de punere in posesie fara semnatura proprietarului? alex68 alex68 Va adresez rugamintea sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema. Am un teren mostenire pentru care nu detin titlul de proprietate, ci doar un proces ... (vezi toată discuția)
Unde pot afla despre existenþa/inexistenþa unei amenzi ºi ce pot face? alex68 alex68 Vă adresez rugamintea să mă ajutaţi în următoarea problemă. Tatăl meu a moştenit o suprafaţă de pădure de la părinţii săi. Nu i s-a dat titlul ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren 2 coproprietari, din care unul bolnav de alzheimer elenagabi elenagabi Buna ziua. Tatal meu detine, impreuna cu sora sa, cateva hectare de padure in judetul Arges. Deoarece primaria locala intarzia acordarea titlului de ... (vezi toată discuția)