avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Sunt pe lista neagra a asiguratorilor?!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Sunt pe lista neagra a asiguratorilor?!

Buna ziua.
Am facut anul trecut pentru prima data Casco pe masina. Pentru ca stau intr-un cartier in care un BMW atrage atentia, de-lungul anului mi s-au furat o data oglinzile. Am depus plangere la politie, dar inca nu s-a descoperit vinovatul, cazul este deschis. Am mai avut o problema cu o masina care m-a lovit in parcare si a fugit, dar am avut vecini care au vazut incidentul si au depus marturie la politie. Intr-un final acest caz s-a rezolvat, politia gasind persoana care m-a lovit. [EDITAT] mi-a reparat masina in cazul asta si mi-a inlocuit oglinzile in celalalt. Acum vreau sa reinnoiesc Casco si din pacate imi cer un sfert din valoarea masinii. Cum e prea mult, am incercat si la alte firme de asigurare, doar ca, surpriza, nimeni nu vrea sa-mi faca oferta macar. Se pare ca [EDITAT], cea atat de dornica sa ma asigure la pretul exorbitant, m-a pus pe o lista neagra a oamenilor care fraudeaza asigurarile. Intrebarea mea e cum pot sa ies de pe lista asta si sa ma razbun cumva pe [EDITAT] (sa plateasca o amenda sau ceva). E inadmisibil sa ma fac de ras in felul asta la alte firme de asigurare. Niciodata n-am asigurat nimic, deci nu exista alt motiv pentru care m-ar refuza. Iar un furt de oglinzi si un caz cu martori rezolvat de politie nu inteleg cum se pot considera fraude. Am vorbit cu [EDITAT], dar nu ma baga in seama. Ce pot face? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2013
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:24, 24 Septembrie 2013
Asigurarea Casco auto este o asigurare facultativa, nu doar pentru asigurati, dar si pentru asiguratori. Nu puteti forta in niciun fel pe [EDITAT] sau alt asigurator sa va asigure. In fond, si asiguratorii sunt societati comerciale, cu scop legal de a face profit pentru investitori.
Asa cum ei iau masuri de precautie, procedati si Dvs la masuri de genul: inchiderea masinii intr-un garaj, puneti alarma, inscriptionati oglinzile, etc.

Succes!
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2013
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Societatea de asigurare a stabilit o prima de asigurare mare intrucat autoturismul dvs., prin zona in care locuiti prezinta un risc marit de producere a unei daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cateva nelamuriri ionut eu ionut eu am avut un accident cu masina, un tip cu o Raba din 1977 a intrat pe contrasens m-a lovit si masina mea un BMW x5 a fost rasturanta , avariata , cel care m-a ... (vezi toată discuția)
Accident auto slovacia Tberius Tberius Buna seara, Deranjez si eu cu o intrebare , mai exact am nevoie de niste lamuriri. Acum aproximativ o luna am avut un accident in Slovacia eu fiind la ... (vezi toată discuția)
Societatea de asigurari refuza sa acorde despagubiri pentru un accident rutier gabi_br.ro gabi_br.ro Buna ziua.Anul trecut in noiembrie am comis un accident rutier din vina mea (neacordare de prioritate)soldat cu daune materiale la autovehicolul pe care l-am ... (vezi toată discuția)