avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Martori cununie civila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Martori cununie civila

Buna ziua,
In curand urmeaza sa ma casatoresc si vreau sa stiu daca pot avea 3 martori in loc de doar 2 la cununia civila.
Cel mai recent răspuns: elenaref , utilizator 20:33, 15 Septembrie 2013
Intrebati cand mergeti sa depuneti actele. Ar trebui sa se poata.
buna seara,de fapt puteri aduce cati vreti,dar in registrul de casatorii ca martorii vor semna decat doi,asa prevede legea si formularul registrului de casatorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in anglia manunicoleta933@yahoo.com manunicoleta933@yahoo.com buna ziua .Va rog sa mi spuneti casatoria in Anglia este recunoscuta in Romania .Baiatul meu a olecat cu prietena lui in Anglia .Daca se casatoresc acolo este ... (vezi toată discuția)
Adaugare nume Mihaelamihaelaoana Mihaelamihaelaoana Buna seara! Dupa cununia civila as vrea sa tin numele sotului dar si al meu. Acest lucru nu am scris in cererea depusa la starea civila..in cat timp sau cum se ... (vezi toată discuția)
Cununie civila in alt judet Celmic Celmic Buna ziua! Eu si prietena mea am hotarat sa ne casatorim si am dori sa o facem undeva pe malul marii (stiu, vom ingheta). Problema e ca ne este greu sa gasim ... (vezi toată discuția)