avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Radiere firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Radiere firma

Cu toate ca am mai intrebat nu sunt inca lamurit. Cum arata o situatie financiara de lichidare si de repartizare a activului la un S.R.L care a fost deja dizolvat (urmeaza sa fie radiat) si care nu a avut nicio activitate? Mentionez ca am deja certificatul fiscal de la administratia financiara. Firma nu a depus nici un bilant ci numai situatii pe propria raspundere.
Ultima modificare: Duminică, 15 Septembrie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Elena Bostina , Avocat 13:58, 15 Septembrie 2013
Situatia financiara de lichidare ( bilant de lichidare) trebuie sa aiba toate conturile pe zero.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate nelunelu68 nelunelu68 am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Sediu societate in dizolvare r.nitulescu r.nitulescu Buna! Va rog sa imi spuneti parerile voastre aveti cu privire la urmatoarea situatie: am un SRL care nu a avut niciodata activitate/salariati etc, prin ... (vezi toată discuția)
Desfiintare srl cu doi asociati fervus fervus Buna ziua! Sunt unul dintre asociatii unui SRL - cu doi asociati. Firma nu a mai avut nici un fel de activitate de aproximativ 3 ani, fara sa fi fost facut ... (vezi toată discuția)