avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Radiere firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Radiere firma

Cu toate ca am mai intrebat nu sunt inca lamurit. Cum arata o situatie financiara de lichidare si de repartizare a activului la un S.R.L care a fost deja dizolvat (urmeaza sa fie radiat) si care nu a avut nicio activitate? Mentionez ca am deja certificatul fiscal de la administratia financiara. Firma nu a depus nici un bilant ci numai situatii pe propria raspundere.
Ultima modificare: Duminică, 15 Septembrie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Elena Bostina , Avocat 13:58, 15 Septembrie 2013
Situatia financiara de lichidare ( bilant de lichidare) trebuie sa aiba toate conturile pe zero.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate nelunelu68 nelunelu68 am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Sediu societate in dizolvare r.nitulescu r.nitulescu Buna! Va rog sa imi spuneti parerile voastre aveti cu privire la urmatoarea situatie: am un SRL care nu a avut niciodata activitate/salariati etc, prin ... (vezi toată discuția)
Desfiintare srl cu doi asociati fervus fervus Buna ziua! Sunt unul dintre asociatii unui SRL - cu doi asociati. Firma nu a mai avut nici un fel de activitate de aproximativ 3 ani, fara sa fi fost facut ... (vezi toată discuția)