avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS la CASMB
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS la CASMB

Buna seara,

am o intrebare legata de casa de sanatate.

In momentul in care am schimbat jobul am avut o mica pauza de 6 zile din cauza angajatorului actual caruia i-a fost lene sa inregistreze contractul de munca in Revisal pt ca nu avea analizele medicale #-o .

Bun, intrebarea mea este, pentru cele 6 zile trebuie sa ma duc la casa de sanatate sa platesc asigurarea pt 1 luna ?

Daca da, care este traseul ?, ma pot duce direct la CASMB sau trebuie inainte sa obtin o adeverinta ca nu am realizat venituri in zilele respective ?

Intreb deoarece am avut 2 luni unde nu am lucrat, si m-am trezit ca am avut nevoie de o adeverinta din care sa resulte ca sunt asigurat de la CASMB si am avut penalizari si alte chestii, si am ajuns sa platesc aproape 400 lei pt 2 luni.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Opsnaj noidoi noidoi Buna ziua. Sotul meu are o problema cu asigurarea de sanatate si poate ma ajutati cu un raspuns. In luna febr si-a schimbat job-ul de la o firma la alta, insa ... (vezi toată discuția)
Incurcaturi la plata asigurarii de sanatate Dana_2009 Dana_2009 Va scriu in legatura cu o problema aparuta la plata asigurarii de sanatate. Sunt o persoana fizica fara venituri cu domiciliul flotant in Bucuresti si stabil ... (vezi toată discuția)
Contributia la asigurarea de sanatate cand nu ai niciun venit maria.costan maria.costan In 2008 fratele meu nu a promovat bac-ul. In anul respectiv a stat pe bara cum s-ar zice. Si-a gasit de lucru din decembrie 2008 pana in aprilie 2009. Apoi s-a ... (vezi toată discuția)