avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... opsnaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

opsnaj

Buna ziua. Sotul meu are o problema cu asigurarea de sanatate si poate ma ajutati cu un raspuns. In luna febr si-a schimbat job-ul de la o firma la alta, insa in cadrul aceluiasi trust. Cand i s-a facut noul contract nu i s-a dat sa completeze declaratie cu case de asigurari de care apartine. El avea medicul de familie la opsnaj, iar azi, pt ca nu a primit noul card de sanatate, s-a dus la opsnaj si a aflat cu uimire ca el nu e asigurat opsnaj ci casmb. Cei de la firma l-au trecut la casmb fara sa il intrebe. Acum i s-a dat de la serviciu o adeverinta pe care sa o duca la opsnaj si in ea scrie ca i se platesc asigurarile la opsnaj. I-au zis de la serviciu ca pe aprilie i se vor plati asigurarile unde trebuie, la opsnaj. Intrebarea e: cand va duce acea adeverinta la opsnaj va mai trebui sa completeze formulare, mai trebuie facut ceva? Trebuie luata de la capat procedura cu medicul de familie? Sau e trecut doar la asigurari opsnaj si nu mai trebuie sa faca nimic? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Asigurare si card de sanatate opsnaj madalina76 madalina76 Buna ziua, Situatia mea este cam ciudata. Firma la care lucrez vireaza asigurarea de sanatate la casa Opsnaj (lucru despre care eu nu am stiut, probabil a ... (vezi toată discuția)
Case de asigurari anairam_unid anairam_unid Vreau sa stiu daca firma este din bucuresti si am salariati asigurati la casmb ,opsnaj si angajati din ilfov declaratia de sanatate unde se va depune?La ... (vezi toată discuția)
Procedura transfer de la un medic de familie in contract cu casmb la un medic de familie in contract cu opsnaj loredana.icsulescu loredana.icsulescu Buna ziua, Pentru a ma transfera de la un medic de familie care este in contract cu CASMB la un medic de familie care este in contract cu OPSNAJ, exista o ... (vezi toată discuția)