avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Procedura transfer de la un medic de familie in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Procedura transfer de la un medic de familie in contract cu CASMB la un medic de familie in contract cu OPSNAJ

Buna ziua,
Pentru a ma transfera de la un medic de familie care este in contract cu CASMB la un medic de familie care este in contract cu OPSNAJ, exista o anumita procedura ce trebuie urmata? In afara de cererea standard catre medicul de familie.
Medicul de familie la care urmeaza sa ma transfer mi-a spus sa transmit la munca sa se faca transferul contributiilor catre OPSNAJ, insa am sunat la CNAS si mi-au transmis ca nu este nevoie de nicio actiune din partea mea, ca pot ramane inscrisa la CASMB si sa merg la dl doctor care lucreaza cu OPSNAJ, iar ca taxele de la locul de munca se duc oricum catre ANAF, nu catre o anumita casa de asigurari.
Nu stiu daca noul medic de familie mi-a transmis o informatie eronata, sau daca imi scapa ceva.
Ma puteti ajuta cu ceva clarificari din acest punct de vedere?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 10 Aprilie 2023
loredana.icsulescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Retinut de politie pentru 24 de ore si scos din sistemul de asigurare la sanatate(!?) Plankadi Plankadi Tatal meu a fost retinut pentru 24 de ore de politia economica cu anumite probleme...intrebarea mea este urmatoare.. Datorita unor probleme de sanatate tatal ... (vezi toată discuția)
Nu imi este recunoscut dreptul de a schimba medicul de familie marianpr marianpr Buna ziua, Sunt angajat MAI, fapt pentru care sunt asigurat la casaopsnaj. In luna Mai-2012 am hotarat sa-mi schimb medicul de familie ( vechiul medic fiind ... (vezi toată discuția)
Medicul de familie nu imi respecta drepturile de asigurat la cnas Yellow Yellow Sunt asigurata la CASMB si medicul de familie e la [Editat]. Sunt insarcinata si in teorie (conform cu drepturile de pe site de la CASMB) am dreptul la o ... (vezi toată discuția)