avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurare si card de sanatate Opsnaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurare si card de sanatate Opsnaj

Buna ziua,
Situatia mea este cam ciudata.
Firma la care lucrez vireaza asigurarea de sanatate la casa Opsnaj (lucru despre care eu nu am stiut, probabil a fost o greseala). Cand am inceput tratamementul de hepatita, pe care intre timp l-am si finalizat cu succes, am fost la ei sa vad daca sunt in evidenta lor si mi-au spus ca nu sunt. In schimb, cei de la CASMB mi-au spus ca nu conteaza contul unde varsa firma banii, conteaza doar medicul de familie (acesta are contract cu CASMB) si mi-au dat banii de tratament.
Acum, colac peste pupaza, nu am primit cardul de sanatate... am fost astazi la CASMB, care s-au uitat in sistem, au vazut ca sunt asigurata, au vazut de asemenea ca firma varsa in contul Opsnaj si m-au anuntat sec ca figurez cu un card emis dar... nu de CASMB ("nu s-a trimis cardul spre eliberare") si asa nu au putut sa-mi dea celebra adeverinta inlocuitoare. Problema este ca nu mai stiu ce sa fac! Ce ma sfatuiti? Este clar ca nu pot ramane fara cardul de sanatate. Mi-e si frica sa ma duc la Opsnaj, daca zic ca nu este nici acolo, ce ma fac? Va multumesc mult pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Cont virament cass pentru pfa (asigurat opsnaj) ilvermar ilvermar Buna ziua tuturor, Stie cineva in ce cont se vireaza CASS pentru PFA (domiciliul fiscal in Bucuresti, sector 3)? Persoana este asigurata la Casa Opsnaj (daca ... (vezi toată discuția)
Contributii avocat Georgian2all Georgian2all Buna ziua. Am o intrebare/ nelamurire, la care va rog, sa ma ajutati. Am avut zilele acestea o discutie cu o cunostiinta apropiata, si din una-n alta am ajuns ... (vezi toată discuția)
Asigurari sociale angi prunaru angi prunaru Buna seara,am o întrebare:în perioada 2008-2012 nu am cotizat la sistemul de asigurari de sanatate,am fost co-asigurat pe asigurarea sotului.Ïn 2012 am ... (vezi toată discuția)