avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cont virament CASS pentru PFA (asigurat OPSNAJ)
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cont virament CASS pentru PFA (asigurat OPSNAJ)

Buna ziua tuturor,
Stie cineva in ce cont se vireaza CASS pentru PFA (domiciliul fiscal in Bucuresti, sector 3)?
Persoana este asigurata la Casa Opsnaj (daca ar fi apartinut de CASMB ar fi putut vira banii prin intermediul ANAF, dar de la casieria ANAF i s-a spus ca pentru OPSNAJ trebuie sa-si vireze singura contributia).
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: ilvermar , utilizator 09:21, 3 Iulie 2014
Intrebarea este cum este asigurat la C.A.S.A.O.P.S.N.A.J. Este salariat sau pensionar asigurat aici?

Mergeti acolo cu decizia de impunere de la fisc si achitati cu numerar ceea ce datorati. Totodata, veti obtine si codul I.B.A.N.

[ link extern ]
Este angajata la o firma si nu are cum sa se deplaseze la OPSNAJ, deoarece locuieste in alt oras, de aceea ar avea nevoie de numarul contului ca sa vireze direct banii datorati.
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2014
ilvermar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii avocat Georgian2all Georgian2all Buna ziua. Am o intrebare/ nelamurire, la care va rog, sa ma ajutati. Am avut zilele acestea o discutie cu o cunostiinta apropiata, si din una-n alta am ajuns ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu de la cine pot solicita o adeverinta care sa ateste ... Valeriaaaa Valeriaaaa Doresc sa stiu de la cine pot solicita o adeverinta care sa ateste stagiul de cotizare la cass aferente ultimelor 6 luni.De aproximativ 2 ani sunt in litigiu ... (vezi toată discuția)
Pot primi bani de la asigurari direct an mana? gilcrist1977 gilcrist1977 am unele probleme cu bancile si doresc sa stiu daca pot primi bani direct an mana de la dosarul de dauna sa daca pot da un cont al mamei mele (vezi toată discuția)