avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Raspuns catre ANAF
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Raspuns catre ANAF

am primit de la ANAF-BRASOV o adresa de infintare poprire pentru un fost angajat cu contract de munca, acesta a lucrat la mine 4 zile, am cerere de demisie din partea lui. Ce trebuie sa fac eu sa, in scris pentru instintarea celor de la ANAF-Brasov
Cel mai recent răspuns: ddianna , utilizator 09:29, 16 Septembrie 2013
Le faceti o adresa prin care le aduceti la cunostinta faptul ca respectivul nu mai este salariatul dvs.Anexati si decizia de incetare a contractului de munca.
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2013
ddianna, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii -demisia la zi andre80andre andre80andre ma intereseaza sa stiu daca pot inainta demisia la zi,cu toate ca in contractul indiv de munca scrie de preaviz 15 zile calendaristice? si ce inseamna 15 zile ... (vezi toată discuția)
Demisie-art 81 pct 8 liveomars liveomars La insistentele angajatorului( nu mi-a dat salariul la timp,a chemat politia la serviciu si m-a dat afara din cladire) mi-am dat demisia cu art 81 pct 8 cu ... (vezi toată discuția)
Care este ultima zi de lucru? cris2279 cris2279 Buna ziua, Sunt un pic nelamurita in cazul urmator: angajatul a depus notificarea de demisie pe 10 ale lunii, i s-a dat nr de inregistrare in aceeasi zi si se ... (vezi toată discuția)