avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COMPLETARE ADEVERINTA DE VECHIME
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COMPLETARE ADEVERINTA DE VECHIME

Buna ziua,am o intrebare si anume: nu stiu cum se completeaza in adeverinta de vechime la rubrica:" Salariul de baza inclusiv sporurile care intra in calculul punctajului mediu anual". Deci de ex: un angajat care are salariul brut 800 lei/luna, dar cand si cand ii mai dau un spor de 7 lei, trecut pe statul de plata la rubrica " alte drepturi" (nu este spor permanent)...si pe acesta il iau in calcul sau nu?.Acesta il dau o data la 3 luni de ex. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:07, 16 Septembrie 2013
Din cate stiu in adeverinta de vechime este prevazut in adeverinta de vechime la rubrica:" Salariul de baza inclusiv sporurile care sunt prevazute in c.i.m." si nu " Salariul de baza inclusiv sporurile care intra in calculul punctajului mediu anual".

Daca acel spor nu este prevazut in c.i.m. , nu-l treceti in adeverinta respectiva.
Daca este vorba de o adeverinta pentru Casa de Pensii ii scrieti venitul la care s-a retinut, lunar, contributia pentru pensie.
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
@ Arion Ramona a

Aparte de adeverinta de vechime in munca, ii puteti elibera salariatului si o adeverinta cu veniturile salariale realizate la care s-au retinut si platit toate contributiile datorate bugetului de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime nelamurire Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! La eliberarea adeverintei de vechime in rubrica „Salariul de baza, inclusiv sporurile care intra in calculul punctajului mediu anual” se va ... (vezi toată discuția)
Spor de disponibilitate apel bogddana bogddana Buna ziua, va rog sa ma ajuti si sa imi spuneti daca intr-o adeverinta de vechime data unui fost angajat la rubrica \'Salariul de baza, inclusiv sporurile ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie ancfd ancfd Buna ziua, Va rog sa ma ajutati! Sotul meu a primit de curand decizia de pensionare si avem nelamuriri la calculul ... (vezi toată discuția)