avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta de vechime nelamurire
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta de vechime nelamurire

Buna ziua!
La eliberarea adeverintei de vechime in rubrica „Salariul de baza, inclusiv sporurile care intra in calculul punctajului mediu anual” se va trece salariul de incadrare sau salariul brut? Intreb asta deoarece am cazul unui salariat care are spor de vechime procentual (25% la salariul realizat in luna adica la orele lucrate) dar salariul lunar brut nu este salariul de incadrare+sporul si asta in functie de orele lucrate si altele. Se va tine cont la calcularea pensiei de sumele inscrise in adeverinta? Daca am eliberat adeverinta cu salariul de incadrare este gresit?
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2020
Goguvoinicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:12, 21 Octombrie 2020
1. Se va trece : salariul de incadrare + sporul de vechime.

2. Se va tine cont la calcularea pensiei de sumele inscrise in adeverinta.

3. Se poate elibera o adeverinta rectificativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare adeverinta de vechime Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am o intrebare si anume: nu stiu cum se completeaza in adeverinta de vechime la rubrica:\\" Salariul de baza inclusiv sporurile care intra in ... (vezi toată discuția)
Salariu tarifar lunar Elena Soare Elena Soare In carnetul de munca, inainte de 1989 inregistrarile se refera la "salariul tarifar lunar"- in acea rubrica se trecea o valoare, de ex.2000 ROL. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie ancfd ancfd Buna ziua, Va rog sa ma ajutati! Sotul meu a primit de curand decizia de pensionare si avem nelamuriri la calculul ... (vezi toată discuția)