avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reclamatie asupra administratorului si asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reclamatie asupra administratorului si asociatie de proprietari

Am constatat ca mi- a fost adaugata din senin si nejustificat o persoana in plus la cheltuielile lunii august. Mai mult,- desi prin normele metodologice de aplicare a legii 230/2007 factura de energie electrica si ascensor se repartizeaza pe apartamente in cota parte indiviza,- administratorul a calculat (exceptie salarii si servicii transport deseuri menajere) totul in functie de numarul persoanelor pe apartament . Intrucat nici presedintele de asociatie nici cenzorul nu au semnat listele de cheltuieli iar administratorul a fost obraznic si impertinent daca mi-am permis sa contest legalitatea calculelor va rog sa ma ajutati, unde si cum sa depan o plagere, impotriva acestuia.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:17, 17 Septembrie 2013
Cheltuielile repartizate pe numar de persoane sunt, conform HG 1588/2007 cu norma de aplicare a Legii 230/2007, curentul electric, gazele si salubritatea.

Salariile se repartizeaza in functie de cota-parte indiviza.
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2013
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli privind spatiile comune cobuzi cobuzi ....pe baza caror criterii se repartizeaza cheltuielile aferente curateniei pe casa scarii,iluminatul pe casa scarii si functionarea liftului? (vezi toată discuția)
Plata utilitati - lift adivasiu adivasiu cum se calculeaza contributia proprietarilor la plata facturii lunare de intretinere a liftului? conform legii 270/2007.......nu prea reiese clar...... in ... (vezi toată discuția)
Reparatie lift castelanul castelanul la reparatie lift cheltuiala se imparte pe apartament sau pe nr.de persoane?cum e mai corect ?si daca se poate ,de ce? Ar mai fi ceva-se imparte de la et.2 ... (vezi toată discuția)