avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident auto

acum 4 zile am lovit un biciclist care a trecut de pe contrasens in fata mea fara sa il mai pot evita ,in urma verificarilor sa constatat vina biciclistului care mai avea si 0,69 alcool in aerul expirat problema este ca e un fel de om al strazi si nu am nici o sansa sa imi scot bani de reparati la masina intr-un viitor apropiat reparatii care se ridica undeva la 2000-2500 de lei
intrebarea mea este : exista vreo sansa prin care sa scot bani de reparati de la societatea de asigurari RCA [EDITAT sau din alta parte urmand ca acestia sa isi recupereze bani ulterior in instanta?
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2013
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: george2104 , utilizator 10:38, 17 Septembrie 2013
Daca aveti asigurare CASCO, da. Altfel, doar in justitie, dar din ce prezentati, ar fi un fel de prinde orbul, scoate-i ochii.
Buna ziua,
Imi pare rau sa va informez, dar[EDITAT] nu respecta nici despagubirile normale.
In plus, pe RCA-ul dvs. nu puteti solicita reparatia masinii proprii. Pentru asta va trebuie CASCO.
Trebuie sa va constituiti parte civila si sa dati in judecata biciclistul...dar in cele mai multe cazuri costa mai mult procesul decat ceea ce veti incasa de la el.
[EDITAT].

O zi frumoasa.
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2013
Ioan Ciobanu, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto: vinovatul cu numere de bulgaria nu avea rca luizzacretu luizzacretu am lovit o masina al carei sofer roman cu nr de bugaria nu mia acordat prioritate intorcind intrun loc cu linie continua nu avea rca vina apartinidui doar ... (vezi toată discuția)
Masina lovita - conducator auto fara permis , masina fara rca ContSters159316 ContSters159316 buna ziua , am urmatoarea situatie : masina de firma circula regulamentar si a fost lovita in trafic de o alta masina fara RCA , conducatorul auto nu ... (vezi toată discuția)
Reparatie masina cosmin923 cosmin923 Masina mea parcata a fost lovita de un sofer beat. I s-a facut dosar penal la politie. Am convenit sa plateasca reparatia. A platit partea mecanica, iar cand a ... (vezi toată discuția)