acum 4 zile am lovit un biciclist care a trecut de pe contrasens in fata mea fara sa il mai pot evita ,in urma verificarilor sa constatat vina biciclistului care mai avea si 0,69 alcool in aerul expirat problema este ca e un fel de om al strazi si nu am nici o sansa sa imi scot bani de reparati la masina intr-un viitor apropiat reparatii care se ridica undeva la 2000-2500 de lei
intrebarea mea este : exista vreo sansa prin care sa scot bani de reparati de la societatea de asigurari RCA [EDITAT sau din alta parte urmand ca acestia sa isi recupereze bani ulterior in instanta?
Buna ziua,
Imi pare rau sa va informez, dar[EDITAT] nu respecta nici despagubirile normale.
In plus, pe RCA-ul dvs. nu puteti solicita reparatia masinii proprii. Pentru asta va trebuie CASCO.
Trebuie sa va constituiti parte civila si sa dati in judecata biciclistul...dar in cele mai multe cazuri costa mai mult procesul decat ceea ce veti incasa de la el.
[EDITAT].
Reparatie masina
cosmin923
Masina mea parcata a fost lovita de un sofer beat. I s-a facut dosar penal la politie. Am convenit sa plateasca reparatia. A platit partea mecanica, iar cand a ... (vezi toată discuția)