avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto 2007
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto 2007

Buna ziua,

Am inmatriculat masina in Decembrie 2007, iar acuma doresc sa imi recuperez banii platiti. Este inca posibila recuperarea acestora sau trecand 5 ani de la data inmatricularii posibilitatea de recuperare s-a prescris.

Va multumesc,
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: Eduard Ciprian Slai , 11:45, 19 Septembrie 2013
S-a prescris...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de prima inmatriculare MunteanuNicolae MunteanuNicolae Buna ziua! Am achizitionat in mai 2007 un autoturism Daewoo Cielo nou si am platit in vederea inmatricularii taxa de prima inmatriculare, conform Codului ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto smart28 smart28 Buna seara. In iulie 2007 am luat o masina din Germania si am inmatriculat-o in tara platind o taxa de prima inmatriculare de aprox. 1250 lei. Intre timp ... (vezi toată discuția)