avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere de executare silita

va rog mult sa ma ajutati.....am primit ieri de la firma de recuperari creante.... cu sediu in bucuresti da si o adresa si cod fiscal nr tel ...REPREZENTATA PRIN UN AVOCAT ...O CERERE DE EXECUTARE SILITA...... DE PLATIT SUMA 569,25 RON .... precum am avut un contract cu firma de telefonie ROMANIA SA si am refuzat sa platesc,,,,,scrie asa,,,refuza sA execute obligatiile ce ii revin in contractul de servicii incheiat cu ROMANIA SA ,, . DUPA 6 ,7 ani NICI NUMI AMINTESC DACA AM AVUT CONTRAC LA ei sau nu e posibil sa ti ajunga asa ceva fara nici o facturaa inainte......?lamuritima va rog daca nu sunt niste sarlatani

[nu mai folositi numele partilor implicate, multumesc]
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:33, 17 Septembrie 2013
Nu pare sa fie vorba de exe utare silita.
Daca nu ati avut contract puteti sa va aparati in instanta dar nu mai inainte de a merge la avocat pentru a va lamuri despre ce este vorba.
merci mult...ziceti la avocatul care e mentionat in scrisoare?
e la bucuresti eu sunt in iasi....adica nu mai sunt in tara demult

Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2013
gi-jane2, moderator
Daca nici nu va aduceti aminte, probabil ca e vb de o datorie prea veche, iar dreptul lor e prescrie. As zice sa nu raspundeti solicitarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-prescriptie ioana71 ioana71 Buna ziua. Am avut un credit luat la un IFN si la care am platit ratele pana in 2009. Acest IFN a cesionat creditul unei firme de recuperari creante. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit, predat unei firme de recuperari iulia43 iulia43 Am avut un credit la banca si nu l-am putut achita din cauza scaderii salariului.Nu am platit de 3 ani si banca m-a dat la o firma de recuperare si anume ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de citatie. alexcasi alexcasi Buna ziua, Acum 3 ani (August 2015), am facut un abonament nou la Orange. Dupa cateva luni, m am trezit cu o factura umflata cu aproximativ 250 de euro. ... (vezi toată discuția)