Buna ziua,
Am fost citata ca martor intr-un proces de fals in acte. Eu mi-am facut doua copii legalizate de pe diploma de bacalaureat (pentru ca mi se retinea la facultate la momentul acela), una o am la locul actual de munca,iar pe cealalta o aveam acasa. De pe aceea pe care o aveam acasa,cineva s-a folosit de inscrisul de pe spate,respectiv semnatura biroului notarial cu nr de inregistrare,stampile etc. Am fost la Parchet, am dat declaratie, habar nu am cum s-a ajuns la asa ceva. Nu cunosc persoanele respective.Nu am dat copii sau original la alte institutii sau persoane. Diploma legalizata mi s-a oprit la Parchet de catre d-na procuror. Intrebarea mea este acum, eu ce ar trebui sa fac? Ma intreb daca ar trebui sa depun plangere impotriva biroului respectiv? Pentru ca nu cunosc partile implicate si nu stiu cum ar fi putut altfel ,daca nu prin biroul respectiv, sa se ajunga la copia legalizata pe care eu o detineam acasa. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. Multumesc anticipat.
numai daca ati suferit un prejudiciu puteti face demersuri dart e treaba Parchetului sa faca cercetari cum s-a ajuns la copie .Biroul notarial nu va recunoaste ca s-a folosit copia lor .Deocamdata sunteti citata ca martor , nu faptuitor.