avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Calificare PFA pentru organizare nunti
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Calificare PFA pentru organizare nunti

Buna ziua,

As vrea sa deschid o firma de organizat evenimente (nunti) iar pentru asta as vrea sa deschid un PFA.
Ce as vrea sa stiu este daca am nevoie sa am studii in domeniul organizarii de evenimente ca sa deschid PFA pe domeniul asta. Mentionez ca studiile finalizate nu sunt pe relatii publice si nu au nici o treaba cu organizarea evenimentelor.

De ce am nevoie ca sa deschid un PFA?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:51, 17 Septembrie 2013
Mergeti la registrul comertului si vedeti ce spun si ei. Poate accepta ceva din actele dumneavoastra de studii. Daca nu, ganditi-va si la varianta unei microintreprinderi unde sa fiti asociat/asociat unic, sa puteti sa lucrati chiar si fara contract de munca ca sa nu fiti obligata la plata contributiilor aferente si scapati de acele acte de studii/calificare care se cer la pfa. In timp, daca afacerea merge puteti sa va angajati la propria firma cu contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea pfa sau srl? 13Daniel77 13Daniel77 Va contactez pentru ami oferi un ajutor in legatura cu infiintarea unui PFA sau SRL ce va avea ca activitate prestari servici de ... (vezi toată discuția)
Pfa, srl sau ii pentru vanzare de produse handmade andreeapopa20 andreeapopa20 As vrea sa vand produse handmade legal. Ce ar fii mai avantajos (ca si taxe) si ca intretinere de infiintat: PFA, SRL sau II? Vreau sa vand accesorii ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl? sau infiintare af? adina23 adina23 buna, ziua sunt prima data pe acest forum, am si eu cateval nelamuriri. Vreau sa imi deschid propria afacere nu stiu ce este maia avnatjos SRL sau AF pentru ... (vezi toată discuția)