Mi-am facut cont acolo .. la ei .. am incarcat bani de pe cardul meu pe contul de moneybookers.. dupa aia mi l-au blocat nu mai merge sa imi bag bani in contul de moneybookers. dupa aia le-am dat mail sa imi explice de ce e blocat.. m-au pus sa le trimit documente.. le-am trimis buletin cardul bancar le-am trimis hartia de la banca cand am fost azi sa imi bag bani in cardul cu care am platit la ei..le-am trimis si passaportul.. si tot nu e bine.. mai vor acte.. astia nu mi se pare normal .. sa ajung sa imi dau si contractul casei.. si mai stiu eu ce .. deci le-am dat buletinul permisul cartea de credit pasaportul si hartia de la banca.. ce garantie am eu ca nu le intra nimeni in calculator la aia sa ia informatiile astea.. vreau sa fac o reclamatie pt chestia asta ca nu mi se pare normal.. la cum ma chinuie.. cu tot felu de hartii..
Astea sunt masurile de securitate in cazul oricarui site de plati online.
Avand cont la ei le respectati si acceptati automat masurile si regulamentul.
O reclamatie impotriva lor ar fi fara sens.
Cont skrill si anaf
Alein
Buna seara !
In timpul liber tranzactionez la bursa, iar profitul pe care il fac il primesc pe contul Skrill (Skrill este din Marea Britanie si nu are ... (vezi toată discuția)
Teapa pe net
ozana_maria
am dat anunt ca imi vand rochia de mireasa si in 4-5 zile am primit un mail de la o persoana din Coasta de Fildes!!! am negociat pretul (400euro), mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)