Buna ziua
Am si eu urmatoarea problema:care este monografia contabila in cazul unui decont extern in cadrul caruia combustibilul si diurna sunt platite de pe un card al firmei,practic salariatul plecat in delegatie -Germania foloseste cardul dat de patron pt achitarea bonurilor de combustibil precum si pt diurna.Mentionez ca totul este in euro.Mie in extrasul de banca in euro imi apar aceste bonuri pe care nu stiu cum sa le inregistrez:le trec direct pe cheltuiala (6022=5124) dar nu se mai vad toate ch din decont -daca seful vrea sa stie ce suma a fost cheltuita in delegatie-sau le trec prin 542(6022=542 si 542=5124).Ce fac in momentul in care decontul se face la data de 03.02.2009 si cuprinde perioada 27.01.2009-03.02.2009 cum inregistrez aceste bonuri din extrasul de banca .
Sunt zapacita am incercat mai multe variante dar nu imi dau seama cum este logic.
Multumesc.::stunned::stunned:
ceea ce apare pe extrasul de cont inregistrezi prin 542 urmand ca la depunerea decontului care este insotit de documente justificative sa folosesti conturile corespondente prin creditarea contului 542
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Inregistrare decont
luubers
buna ziua,
am urmatoarea situatie:
- un sofer pleaca ca in cursa; la plecare i se da un avans de 500 euro.
-la intoarcere preda decontul si cheltuielile in ... (vezi toată discuția)