avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie europeana
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie europeana

buna ziua .alocatia europeana se acorda retroactiv?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:56, 18 Septembrie 2013
In principiu, asa ceva se acorda de la data depunerii cererii . Despre ce tara este vorba?
Gemania
Romanii care lucreaza de mai multi ani legal in Germania iar pana in momentul de fata nu au beneficiat de Alocatie pentru copii primesc banii retroactiv de la data la care s-au inregistrat Anmeldung in Germania.

Detalii
[ link extern ] /

[ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatii europene GAGI GAGI Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema.Sotul lucreaza din martie anul acesta in Germania cu acte in regula, si pana in prezent nu am ... (vezi toată discuția)
Ajutor social, european sau romanesc pentru copil ContSters319295 ContSters319295 Buna seara,am si eu o intrebare dar mai intai va explic situatia mea care ar fi urmatoarea:Am 24 de ani, in ianuarie 2013 am plecat din italia unde am stat de ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana stancea stancea buna ziua am lucrat in germania eu si sotia mea cu acte si inca mai lucram cite 7luni pe an.in rominia avem 2 baieti minori de 12ani respectiv 13 ani.am ... (vezi toată discuția)