avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cabinet medical la parterul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cabinet medical la parterul blocului

Buna ziua !
La parterul scarii blocului unde locuiesc functioneaza un cabinet medical individual(medic de familie), fapt pentru care usa scarii blocului este mereu deschisa, chiar daca detinem interfon, pacientii stationeaza in scara blocului , unde in afara ca stranuta, tusesc si scuipa , fumeaza si mai nou beau si cafea la pahare de la un tonomat din apropiere.
Care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru ca acest cabinet medical sa fie obligat sa isi faca usa de acces separata?
unde trebuie sa ne adresam si in ce baza legala ?

Va multumim anticipat pentru raspunsuri !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:56, 29 Noiembrie 2013
Nu exista prevedere in vigoare care sa oblige entitatile juridice care isi desfasoara activitatea in imobile de locuit in comun sa detina cale de acces separata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea peretilor exteriori ai blocului gabikov gabikov La parterul unui condominium, un proprietar a avut inchiriat apartamentul unui cabinet medical. La momentul inchirierii, chiriasul a obtinut de la toti ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet stomatologic la parterul blocului elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com De curand un vecin mi-a solicitat acordul pt. deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul blocului in care locuiesc. Eu nu am vrut sa semnez dar am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un apartament inchiriat unui cabinet medical viorica76 viorica76 Buna ziua Cu ceva ani in urma vecinul de la parter a inchiriat apartamentul unui cabinet medical de ginecologie. Cabinetul medical nu le da voie ... (vezi toată discuția)