avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ADOPTIE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ADOPTIE

Doresc sa stiu complexitatea unei proceduri de adoptie,mentionez ca suntem doi tineri la 40 ani cu situatie materiala medie si serviciu.
Daca adopti un copil la cateva luni sotia poate sa mai ia concediu de crestere copil?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani cmariusf78 cmariusf78 Buna ziua! Am citit OUG 111/2010 si as dori sa fiu sigur ca am interpretat corect anumite articole. Salariati sunt atat eu cat si sotia mea. Daca sotia mea ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din ccc RaduAdi RaduAdi buna ziua.numele meu e radu adrian nicolae si sint in concediu crestere copil pina la 2 ani (care se vor implini in 14 decembrie 2014).vroiam sa va intreb daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani cmariusf78 cmariusf78 Buna ziua! Am citit OUG 111/2010 si as dori sa fiu sigur ca am interpretat corect anumite articole. Salariati sunt atat eu cat si sotia mea. Daca sotia mea ... (vezi toată discuția)