avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire Bulgaria
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire Bulgaria

buna seara.as dori un raspuns la urmatoarea intrebare:cumnata mea trebuie sa primeasca banii care reprezinta despagubire bulgaria din partea mamei.nu a primit nimic.anul trecut a dat in judecata anrp,si i s-a dat castig de cauza .cei de la anrp au facut recurs dar au intarziat cu o zi si ca atare este castigat si acesta.toate documentele fiind in regula ,s-a trimis la bucuresti la executor.dar surpriza,a primit drept raspuns ca datorita ordonantei de urgenta a lui victor ponta va primi banii incepind cu data de 1 ianuarie 2014 esalonat timp de zece ani.si acum intrebare:este coerct?din moment ce s-a dat in judecata si s-a castigat pina si recursul?si care ar mai fi solutia ca sa poata primi toti banii?va multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli executare silita potpal potpal Familia noastra trebuia sa primeasca despagubiri banesti in baza Legii nr.290/2003,in urma unei hotarari din sept.2007 a comisiei judetene de aplicare a legii ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie laurentiuo laurentiuo am dat ANRP-ul in judecata pentru ca prin documente trebuiau sa-mi dea niste bani pentru bunurile abandonate in Bulgaria. am castigat la tribunal ca ANRP-ul ... (vezi toată discuția)
Intrebare dosar legea 290 / 2003 chirila12 chirila12 Buna ziua, am primit saptamana asta prima transa de bani de la ANRP pentru un dosar legea 290 depus la ei din august 2007, si spre surprinderea mea suma era ... (vezi toată discuția)