avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită investire cu formula executorie
Discuție deschisă în Executare silită

investire cu formula executorie

am dat ANRP-ul in judecata pentru ca prin documente trebuiau sa-mi dea niste bani pentru bunurile abandonate in Bulgaria. am castigat la tribunal ca ANRP-ul tre sa imi achite suma X. ANRP-ul au depus recurs. am castigat si recursul care spune ca trebuie sa mi se dea banii plus penalitati pana la plata efectiva. am legalizat cu formula definitiva si executorie cele doua sentinte civile. le-am depus la sediul ANRP-ului in speranta ca in 30 de zile mi se vor da banii. nici de aceasta data nu s-a intamplat acest lucru. CE MA SFATUITI SA FAC?!!!!! daca am castigat si la curtea de apel si tot nu imi primesc banii ce se mai poate face in tara asta ca STATUL sa respecte legea???!!!!!
Mergeti la un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare cu executor judecatoresc aaa123 aaa123 am dat in judecata ANRP-ul pt a-mi da banii despagubire pe legea nr9 pt bunurile abandonate pe statul bulgar si am castigat in prima instanta., la tulcea. ... (vezi toată discuția)
Recurs respins hotarare definitiva si irevocabila craciun jean craciun jean Am nevoie de o lamurire. Acum aproximativ trei luni de zile am castigat in prima instanta un litigiu de munca si apoi am legalizat sentinta civila la tribunal ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judecatoreasca marianaflore marianaflore Buna seara, Am o nelamurire referitoare la o situatie concreta, respectiv o cauza care s-a solutionat la Tribunal printr-o sentinta ce a fost atacata cu ... (vezi toată discuția)