avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratie de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratie de venit

Buna ziua,

Am nevoie de o dovada ca compania la care am lucrat pana in mai 2013 si-a platit taxele la stat ptr mine si ca a declarat salariul meu. Este suficient Adeverinta Directia Economic, Stagii de Cotizare si Archive pentru 2012?

Sau trebuie sa iau de la Administratia Financiara o declaratie de venit pe 2012 ca dovada ca am platit venitul de impunere pe anul 2012 sau de unde trebuie sa iau?
Cel mai recent răspuns: Georgiana Constantin , Contabil 23:18, 20 Septembrie 2013
Este suficienta adeverinta de stagiu de cotizare, acolo exista o rubrica in care sunt detaliate platile contributiilor de catre societate si salariul pe care l-ati avut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional - marire salar , neinregistrat in revisal, dar contabilul sustine ca s-au platit contributii la valoarea marita . BFlor BFlor Buna ziua, In cadrul firmei in care am lucrat mi s-a marit salariul brut , in 2012, de la 1200 la 1400 ron. Cel putin asa era trecut pe statul de plata pe ... (vezi toată discuția)
Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
Pfa contributie somaj radlid radlid Sunt PFA, cu plata contributiilor ( impozit, CAS, CASS) la zi, inclusiv pentru luna septambrie, conform Deciziei de impunere 260, pentru anul 2013. Vreau sa ... (vezi toată discuția)