avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare cheltuieli cu contractul de inchiriere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare cheltuieli cu contractul de inchiriere

daca am un notariat in braila pot sa inciriez un apartament in bucuresti pentru diverse intilniri pe care le am in bucuresti,si daca pot sa-mi decontez chiria si cheltuielile de intretinere pe notariatul din braila
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 23:15, 19 Septembrie 2013
Buna seara,

Regula de baza pentru a considera o cheltuiala deductibila la calculul profitului impozabil, este ca aceasta sa fie efectuata in scopul obtinerii de venituri impozabile.
Daca puteti demonstra cu documente acest lucru, atunci puteti deduce cheltuilile respective.
Ati putea anexa documente aferente deplasarilor din Braila catre Bucuresti(ordin de deplasare, bonuri d carburanti,etc), minute ale intalnirilor cu clientii.
Cred totusi ca cel mai bine ar fi sa declarati si punct de lucru in Bucuresti, daca perioada de inchiriere are caracter de continuitate.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile cu combustibilul la intreprinderile individuale spopescus spopescus prestez servicii in domeniul ssm (serviciu extern) numai la clienti. Doresc sa stiu daca in baza foilor de parcurs, ordinelor de deplasare si bonurilor de ... (vezi toată discuția)
Ordin deplasare Dumdum Dumdum Lucrez la o firma care implica deplasarea zilnica cu autoturismul firmei, masina are gps si poate fi scoasa foaie de parcurs , totusi si bombardat de ... (vezi toată discuția)
Inregistrari pentru contract comodat autoturisme purtrans purtrans Buna ziua ! Este vorba de o microintreprindere cu 2 asociati si obiect de activitate servicii de comunicare. Acest lucru presupune multe deplasari in ... (vezi toată discuția)