avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Doresc sa reclam primaria pentru ca nu si-a aparat o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Doresc sa reclam primaria pentru ca nu si-a aparat o cauza in instanta

Buna ziua!
Va rog sa ma sprijiniti cu o informatie.
Primaria din orasul meu a amendat un cetatean pentru nerespectarea autorizatiei de constructie si anume nerespectarea retragerii imprejmuirii proprietatii.
Strada, in aceste conditii, neavand minimum x m latime, conform PUZ, PUD sau cum se mai numesc, nu poate intra in planul de asfaltare, fapt care cauzeaza tuturor locuitorilor de pe strada respectiva si de pe cele adiacente, problemele pe care vi le puteti imagina.
Contravenientul a depus plangere contraventionala impotriva primariei.
Locuitorii afectati am aflat ca primaria nu s-a prezentat la procese pentru a-si sustine cauza.
Va rog sa ma indrumati care este legea care prevede obligatia institutiilor statului sa isi apere cauza pana in ultima instanta si la ce autoritati pot reclama acest fapt.
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 15:02, 19 Septembrie 2013
prezenta in instanta nu este o conditie esentiala pentru a sustine punctul de vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren deschidere 10 m - e permisa construirea? rmirela16 rmirela16 Se poate construi pe un teren cu deschidere 10m?Ce ar trebui sa ceara primaria, PUD sau PUZ? (vezi toată discuția)
Ajutor!am act de proprietate si departament urbanism galati nu mi-l recunosc Gina- Galati Gina- Galati Am act de proprietate si intabulare facuta de Oficiul de Cadastru redactat si autentificat de un birou de notariat din Galati in februarie 2009 .Acest act ... (vezi toată discuția)
Spatii verzi - legea mediului impotriva dreptului de proprietate emilian_anghel emilian_anghel salutare ... dupa cum se stie guvernul a dat o ordonanta ce interzice constructiile pe spatiile verzi. conform multor pareri s a dorit cu orice pret ... (vezi toată discuția)