avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit neplatit

Buna ziua.Deci ,un prieten a facut in Italia un imprumut de 10000 euro .Ramanand fara servici nu a mai platit si a venit in Romania.El are aici o casa pe numele lui si o masina.Exista posibilitatea sa il execute silit ,sa ii puna sechestru pe casa si masina?Nu a lasat nimic garantie la banca.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: julia76 , utilizator 14:20, 24 Martie 2009
Da, exista aceasta posibilitate.
Mentionez ca proprietatile le detine in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare girant Elena Denisa Elena Denisa Buna ziua! Am si eu o intrebare...in urma cu ceva timp O cunostinta de a mea a facut un contract de imprumut pe numele meu si a girat cu un bun de al ei! Acum ... (vezi toată discuția)
Imprumut 10.000 euro - garantii ali18ro ali18ro buna ziua, vreau sa ajut un prieten cu un imprumut de 10.000 euro pentru 1 an de zile, fara dobanda, cu contract notarial, fara garantii. sotia lui nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează în cazul mai multor executări silite dacă debitorul nu a girat niciun împrumut cu bunuri mobile sau imobile? Alexandru9314 Alexandru9314 Buna ziua, Am 3 intrebari: 1. In cazul mai multor executari silite (cateva IFN-uri + o banca) maximul care se poate lua din salariu este de 1/2? 2. Se ... (vezi toată discuția)