avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Cesiune de contract in vederea finantarii
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Cesiune de contract in vederea finantarii

exista posibilitatea obtinerea unei finantari din partea bancii daca se ceseoneaza contractul in favoarea lor sub stricta supraveghiere?
mai exact am incheiat un contract cu un antreprenor general care deruleaza un proiect pentru o institutie a statului.contractul se poate derula fara avans din partea antreprenorului lucru care ne pune in situatia de a cauta o finantare
va multumim anticipat
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 09:53, 3 Octombrie 2013
Buna ziua !

Interesati-va la banci despre produsul de factoring al fiecareia si vedeti daca va convin conditiile.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantari nerambursabile din bugetele locale pentru ong-uri. Pro-Ghioroc Pro-Ghioroc Bună ziua, vă rog să îmi spuneți care este legea care spune că primăriile pot acorda buget pentru activitățile Ongurilor. Sub ce formă trebuie să ... (vezi toată discuția)
Cumul de functie ContSters61389 ContSters61389 Codul muncii prevede, la art. 35, citez: (1)Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte ... (vezi toată discuția)
Antecontract prima casă cu act adițional de prelungire a termenului de predare. cum să procedez pentru a recupera avansul, în cazul în care nu am aprobarea până la 30 martie? AB92 AB92 Buna ziua, In antecontractul pt achiziția unei locuințe prin Programul PC termenul a fost 30 noiembrie 2017 și a fost prelungit prin AA pana la 30 martie ... (vezi toată discuția)