avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA

Buna ziua,
Ce procent revine dintr-o pensie de handicap(270lei) pentru achitarea lunara a unei pensii alimentare?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:10, 19 Septembrie 2013
Procentul maximal pentru un copil aflat in intretinere este de 25 % raportat la venitul minim pe economie sau raportat la venitul realizat.
Cum in situatia data, valoarea pensiei de handicap este situata sub valoarea venitului minim pe economie, pensia se va stabili in cuantum de maxim 25 % prin raportare la venitul minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensie alimentara blackbeauty7 blackbeauty7 Prin hotarare judecatoresca se stabileste plata minima ptr. pensie alimentara pana la 18 ani, platitorul (tatalnu lucra la momentul respectiv plecat in ... (vezi toată discuția)
Întrebări pensie de întreținere bijou8 bijou8 Buna ziua, Am urmatoarele intrebari legate de plata pensiei alimentare: 1.Daca tatal nu are serviciu este obligat la plata unei pensii de 1/4 din salariul ... (vezi toată discuția)
Procent pensie alimentara scap.cm scap.cm Buna ziua ! As dori o lamurire pentru urmatoarea situatie: sotul meu a mai fost casatorit si are o fetita pentru care plateste un procent de 25 % din ... (vezi toată discuția)