avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Persoana desemnata sau coordonatorul de trafic poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Persoana desemnata sau coordonatorul de trafic poate conduce ocazional camionul?

Un coordonator de transport marfa poate conduce si el camionul ? (Detine calificare persoana desemnata si toate documentele de calificare pt sofer profesionist) Conform fisei de post, trebuie sa indeplineasca orice alta sarcina primita de la seful ierarhic.
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: ContSters251845 , utilizator 20:17, 20 Septembrie 2013
Mi se pare cam interpretabila legea, un coordonator de trafic, din punctul meu de vedere, trebuie sa aiba si experinta in activitatea de sofer profesionist, cine poate coordona mai bine activitatea de transport, de odihna si repaus decat o persoana care are deja experinta in aceasta activitate, cumul de functii cu 10 ore pe luna? 20...
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2013
ContSters251845, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa fiu in acelasi timp si coordonator de transport si cond auto ca pfa ,ii caen 4941 berasiov berasiov pot sa fiu in acelasi tim[p coordonator de transport si conducator auto cod caen 4941 (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru soferii, care utilizeaza un camion cu macara ... USPAl USPAl Buna ziua, pentru soferii, care utilizeaza un camion cu macara \"hiab\", pentru transport marfuri, cum este mai corect sa fie incadrati, ca si functie. ... (vezi toată discuția)
Accident cu camion fara rca george68feb george68feb Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)