avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Termen de incasare factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Termen de incasare factura

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac daca am emis o factura, am predat-o la societatea care era datoare sa o plateasca, dar au trecut 25 de zile si nu au intrat banii in cont.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 11:01, 20 Septembrie 2013
Daca ati avut in vedere prevederile Legii nr.72/2013 privind masurile pentru combaterea intarzierii in executarea obligatiilor de plata a unor sume de bani rezultand din contracte incheiate intre profesionisti si...,procedati conform acesteia. Daca nu ,aveti in vedere prevederile OG nr.13/2011 privind dobanda legala remuneratorie si penalizatoare pentru obligatii banesti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari si recuperare bani partener intracomunitar teodorescu madalina teodorescu madalina Buna ziua, Am o situatie pe care nu stiu cum sa o abordez din punct de vedere legal. In urma unui contract de prestari cu o firma intracomunitara am emis ... (vezi toată discuția)
Penalizare intarziere plata chirie brazvan brazvan Buna ziua, In contractul de inchiriere spatiu este trecuta penalizare de 2% fara pe zi sau altceva, doar 2% in cazul neplatii la timp a chiriei. este ... (vezi toată discuția)
Clauzele abuzive în contractele încheiate între profesioniști Cristina Paisa Cristina Paisa După ce problematica comisioanelor abuzive din contractele de credit încheiate de către persoanele fizice cu băncile, a ținut prima pagină a ... (vezi toată discuția)