avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La plata salariilor restante,pt un litigiu de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La plata salariilor restante,pt un litigiu de munca castigat ...

La plata salariilor restante,pt un litigiu de munca castigat de un salariat, la calculul ”dobanzii legale penalizatoare”, asa a fost definita de instanta, calculul acesteie, este potrivit unui litigii cu profesionistii :profesionist si neprofesionist sau altceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 13 Iulie 2021
Vedeti OG nr. 13 din 24 august 2011 privind dobânda legală remuneratorie și penalizatoare pentru obligații bănești, precum și pentru reglementarea unor măsuri financiar-fiscale în domeniul bancar
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat trebuie sa scriem in contract(de servicii) la penalitati de intarziere 2% sau 1%/ zi iuliana2015 iuliana2015 cat trebuie sa scriem in contract la penalitati de intarziere 2% sau 1%/ zi conform noilor reglemetari fiscale si un temei legal as dori sa stiu.multumesc. (vezi toată discuția)
Dobanda legala Mirnea Luiza Mirnea Luiza Am semnat un contract de prestari servicii de proiectare, in calitate de beneficiar, in februarie 2010, am achitat un avans si nu mi s-a prestat acel serviciu ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala Catalina17062008 Catalina17062008 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati, am un contract de credit nevoi personale cu ipoteca, incheiat in CHF.Banca mi-a retinut abuziv timp de 6 ani dobanda cu ... (vezi toată discuția)